• <span>Concertar una consulta</span></br> con el Dr. Jaume Masià

    Concertar una consulta
    con el Dr. Jaume Masià

    El Dr. Jaume Masià pasa consulta en la Clínica Planas, en Barcelona
    Y en el centro Blue Healthcare en Madrid

    CONCERTAR UNA CONSULTA ARA

Conegui les tècniques i especialitats del Dr. Masià i el seu equip

Un equip mèdic especialitzat en Microcirurgia, Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica.

Reconstrucció Mamària

El Dr. Masià dedica tot el seu esforç i recursos per desenvolupar les tècniques quirúrgiques que ofereixin una millor Reconstrucció Mamària.

Tractament del Limfedema

El limfedema de l’extremitat superior pot ser congènit, però la causa més freqüent són les seqüeles del tractament de certs tipus de càncer.

Reconstrucció Genitourinària

Amb un enfocament interdisciplinari del tractament d’aquesta àrea corporal, el Dr. Masià aconsegueix els millors resultats.

Altres camps
d'interès

La trajectòria professional del Dr. Masià li ha permès adquirir una gran experiència en molts altres camps de la cirurgia plàstica. Coneix-los!

Preparació
quirúrgica

Abans de qualsevol intervenció, és important conèixer els detalls d'una correcta preparació quirúrgica. En aquest punt també l'ajudem, indicant-li una sèrie de senzills passos a seguir:

+ INFO

Eviti certs medicaments

En general, evitar l'aspirina i derivats, ibuprofè i medicines naturals d'herboristeries que a vegades contenen antiaglutinants naturals. Truqui'ns si té alguna pregunta adicional sobre qualsevol medicament que no sigui prescrit pel nostre centre.

Confiï en el seu metge

Es pot prendre una pastilla per dormir la nit anterior a l'operació, sempre sota prescripció mèdica. Notifiqui'ns si pateix un refredat, té febre o qualsevol altra malaltia que pateixi els dies anteriors a la intervenció.

Cura personal i tabac

Eviti fumar durant els tres mesos previs a la intervenció i al menys 6 setmanes després. El consum de cigarretes causa l'espasme dels vasos sanguinis i disminueix el fluxe sanguini que migra cap a la seva reconstrucció. Sanegi's des de les espatlles fins els turmells els 2 dies previs a la intervenció amb sabó de pastilla o preferiblement sabó antisèptic.

Disposi d'una reserva de sang

Normalment, la pèrdua de sang en les nostres intervencions és mínima. Però habitualment recomanem a les nostres pacients que considerin l'idoneïtat de donar una unitat de la seva pròpia sang al menys 3 setmanes abans de la intervenció, per preveure una possible transfusió.

Conegui el nostre equip mèdic

L'equip del Dr. Masià està format per professionals altament qualificats en les diferents disciplines mèdiques relacionades amb el càncer de mama. El personal d'infermeria que treballa amb el Dr. Masià té una formació específica en pacients microquirúrgics per a garantitzar un seguiment i tractament òptims dels seus pacients. Col·labora amb especialistes de gran reputació (oncòlegs, ginecòlegs, senòlegs, fisioterapeutes i metges rehabilitadors) per poder aconseguir un enfocament integral i multidisciplinari de la patologia a tractar.

Dr. Jaume Masià

Director del servei de Cirurgia Plàstica de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i de l'Hospital del Mar de Barcelona.
Director i doctor de la Unitat de Reconstrucció Mamària Avançada i de Microcirurgia de la Clínica Planas.

Seguir leyendo
Dr. Gemma Pons

Metge Especialista en Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica amb una gran experiència en reparadora. Membre de diferents societats científiques.
Metge Adjunt del Servei de Cirurgia plàstica de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Seguir leyendo

Darreres entrades d' el blog del Dr. Masià (en castellà)

Notícies, informacions, experiències i reflexions sobre la Reconstrucció mamària, el Tractament quirúrgic del limfedema, Congressos i cursos... I molt més!

Seguir leyendo
Seguir leyendo
Seguir leyendo
Seguir leyendo