Pacients

La nostra experiència és la seva confiança

Per al nostre equip mèdic, format per professionals altament qualificats, la tranquil·litat i la confiança dels nostres pacients és el més important.

A més del suport durant tot el procés que duri la intervenció i el seu tractament, posem a la seva disposició una sèrie de recursos digitals que esperem els ajudin a tenir tota la informació necessària sobre les tècniques desenvolupades per l’equip mèdic del Dr. Masià.

Preparació quirúrgica

Abans de qualsevol intervenció és important conèixer els detalls d’una correcta preparació quirúrgica. En aquest sentit també l’ajudem, indicant-li una sèrie de passos senzills que haurà de seguir.

Preguntes i respostes

La majoria dels nostres pacients senten interès per les mateixes qüestions relacionades, majoritàriament, amb la mastectomia, la reconstrucció mamària, el postoperatori i la tècnica DIEP.

Associacions

Existeixen, a Espanya, una quantitat important d’Associacions i grups de suport als pacients amb malalties relacionades amb el càncer de mama que posen a disposició dels seus afiliats un ampli ventall de recursos.