Tècniques

Conegui les tècniques i especialitats del Dr. Masià i el seu equip

Un equip mèdic especialitzat el Microcirurgia, Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica en desenvolupament continu de les principals tècniques quirúrgiques.

El Dr. Masià no té experiència només en cirurgia reconstructiva de la mama, sinó que la seva trajectòria professional al capdavant del Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l’Hospital de Sant Pau li ha permès adquirir una gran experiència  en altres camps de la cirurgia plàstica. Descobreixi’ls!

Reconstrucció mamària

El Dr. Masià i el seu equip dediquen tot el seu esforç i recursos a desenvolupar les tècniques quirúrgiques per oferir una millor reconstrucció mamària i aconseguir la superació del tractament del càncer de mama.

Tractament de Limfedema

La causa més freqüent del limfedema de l’extremitat superior en el nostre entorn, tot i que també pot ser congènit, són les seqüeles del tractament de certs tipus de càncer (càncer de mama, melanoma, sarcomes, etc).

Reconstrucció genitourinària

Amb un enfocament interdisciplinari del tractament d’aquesta àrea corporal, el Dr. Masià treballa en estreta col·laboració amb la Fundació Puigvert per obtenir els millors resultats en reconstrucció genitourinària.

Altres camps
d'interès

La trajectòria professional del Doctor Masià al capdavant del Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona li ha permès adquirir una gran experiència en altres camps de la cirurgia plàstica.